املت بیسكویت توتفرنگی
مواد لازم برای ۴ نفر:
زردهی تخممرغ .......................................................۵ عدد
شكر ................................................................۱۱۰ گرم
نمك ....................................................................كمی
رندهی پوست لیموترش ........................................یك قاشق چایخوری
سفیدهی تخممرغ .................................................۴ عدد
آرد .................................................................۷۰ گرم
آرد ذرت.................................................................۴۰ گرم
كره گرم ............................................................۴۰ گرم
توتفرنگی ............................................................۲۰۰ گرم
پنیر خامهای .................................................... ۲۵۰ گرم
شربت توتفرنگی ...............................................۵۰ میلیلیتر
وانیل................................................................یك چهارم قاشق چایخوری
زردههای تخممرغ را با ۳۰ گرم شكر آنقدر بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. كمی نمك و رنده پوست لیموترش را اضافه كنید. فر را تا ۲۰۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۹۰ درجهی فارنهایت گرم كنید. سفیدههای تخممرغ را با بقیه شكر آنقدر بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از همزن نریزد. سپس آن را به آرامی به مخلوط زرده اضافه كنید. آرد و آرد ذرت را مخلوط نموده، الك كنید و سپس داخل مایه فوق بریزید و آرام آرام هم بزنید. كره را به آرامی به مخلوط اضافه كنید. روی سینی فر كاغذ روغنی بگذارید. مخلوط را داخل قیف بریزید و روی كاغذ روغنی به قطر ۱۰ سانتیمتر و با فاصله بریزید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. توتفرنگیها را بشویید و خشك كنید و چهار قاچ نمائید. پنیر خامهای، شربت توتفرنگی و وانیل را مخلوط كنید. مقداری توتفرنگی نیز داخل آن خرد كنید. املتها را از فر خارج كنید و با مخلوط بالا تزیین نمایید و روی آنها برشی از توتفرنگی قرار دهید.