Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 18:30

22
فروردین
املت بیسكویت توت‌فرنگی

املت بیسكویت توت‌فرنگی

طرز تهیه املت بیسكویت توت‌فرنگی

املت بیسكویت توت‌فرنگی

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ .......................................................۵ عدد

شكر   ................................................................۱۱۰ گرم

نمك ....................................................................كمی

رنده‌ی پوست لیموترش  ........................................یك قاشق چایخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ   .................................................۴ عدد

آرد    .................................................................۷۰ گرم

آرد ذرت.................................................................۴۰ گرم

كره گرم   ............................................................۴۰ گرم

توت‌فرنگی ............................................................۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای  ....................................................  ۲۵۰ گرم

شربت توت‌فرنگی ...............................................۵۰ میلی‌لیتر

وانیل................................................................یك چهارم قاشق چای‌خوری

 

زرده‌های تخم‌مرغ را با ۳۰ گرم شكر آنقدر بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. كمی نمك و رنده پوست لیموترش را اضافه كنید. فر را تا ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۹۰ درجه‌ی فارنهایت گرم كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با بقیه شكر آنقدر بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از همزن نریزد. سپس آن را به آرامی به مخلوط زرده اضافه كنید. آرد و آرد ذرت را مخلوط نموده، الك كنید و سپس داخل مایه فوق بریزید و آرام آرام هم بزنید. كره را به آرامی به مخلوط اضافه كنید. روی سینی فر كاغذ روغنی بگذارید. مخلوط را داخل قیف بریزید و روی كاغذ روغنی به قطر ۱۰ سانتیمتر و با فاصله بریزید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. توت‌فرنگی‌ها را بشویید و خشك كنید و چهار قاچ نمائید. پنیر خامه‌ای، شربت توت‌فرنگی و وانیل را مخلوط كنید. مقداری توت‌فرنگی نیز داخل آن خرد كنید. املت‌ها را از فر خارج كنید و با مخلوط بالا تزیین نمایید و روی آنها برشی از توت‌فرنگی قرار دهید.

 

 

برچسب ها: آرد ذرت، وانیل، املت بیسكویت توت‌فرنگی تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز