Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 04:48

20
فروردین
گراتين بادمجان با پنير فتا

گراتين بادمجان با پنير فتا

طرز تهیه گراتين بادمجان با پنير فتا

 گراتين بادمجان با پنير فتا

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

بادمجان بزرگ ...........................................3 عدد

 سیر............................................................. 3 حبه

 جعفری......................................................... 1 دسته‌ی كوچك

 آرد سوخاری ..................................................6 قاشق غذاخوری

 پنیر فتا........................................................ 300 گرم

 نمك و فلفل ................................................به میزان لازم

 روغن زیتون................................................ 7 قاشق غذاخوری

 سركه .......................................................3 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

 1- پوست بادمجان‌ها را با یك چنگال سوراخ كنید و به مدت 15 دقیقه در فر گریل كنید. سیر را پوست بكنید و خرد كنید. جعفری را نیز خرد نمائید.

2- آرد سوخاری، پنیر فتا و سیر خرد شده را در ظرف بریزید و با دست مخلوط كنید.

3- وقتی بادمجان‌ها پختند آنها را به شكل طولی به دو قسمت تقسیم كنید و با نوك چاقو گوشت آنها را قاچ بزنید.

4- در صورت تمایل كمی نمك و فلفل روی بادمجان‌ها بپاشید و روی آنها روغن زیتون بریزید. بنیه‌های بادمجان را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آنها جعفری خرد شده بریزید و با مخلوط پنیر و آرد سوخاری بپوشانید. بنیه‌های بادمجان را در فر با 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 390 درجه‌ی فارنهایت به مدت ده دقیقه كباب كنید. وقتی روی آنها طلایی شد از فر خارج كنید و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون و سه قاشق غذاخوری سركه روی آنها بریزید و گرم سرو كنید.

برچسب ها: آرد سوخاری، گراتين بادمجان با پنير فتا تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز