گراتين بادمجان با پنير فتا
مواد لازم برای 6 نفر:
بادمجان بزرگ ...........................................3 عدد
سیر............................................................. 3 حبه
جعفری......................................................... 1 دستهی كوچك
آرد سوخاری ..................................................6 قاشق غذاخوری
پنیر فتا........................................................ 300 گرم
نمك و فلفل ................................................به میزان لازم
روغن زیتون................................................ 7 قاشق غذاخوری
سركه .......................................................3 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- پوست بادمجانها را با یك چنگال سوراخ كنید و به مدت 15 دقیقه در فر گریل كنید. سیر را پوست بكنید و خرد كنید. جعفری را نیز خرد نمائید.
2- آرد سوخاری، پنیر فتا و سیر خرد شده را در ظرف بریزید و با دست مخلوط كنید.
3- وقتی بادمجانها پختند آنها را به شكل طولی به دو قسمت تقسیم كنید و با نوك چاقو گوشت آنها را قاچ بزنید.
4- در صورت تمایل كمی نمك و فلفل روی بادمجانها بپاشید و روی آنها روغن زیتون بریزید. بنیههای بادمجان را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آنها جعفری خرد شده بریزید و با مخلوط پنیر و آرد سوخاری بپوشانید. بنیههای بادمجان را در فر با 200 درجهی سانتیگراد یا 390 درجهی فارنهایت به مدت ده دقیقه كباب كنید. وقتی روی آنها طلایی شد از فر خارج كنید و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون و سه قاشق غذاخوری سركه روی آنها بریزید و گرم سرو كنید.