Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:42

20
فروردین
شاه ماهی با خمیر بنیه (غذای سوئدی)

شاه ماهی با خمیر بنیه (غذای سوئدی)

طرز تهیه شاه ماهی با خمیر بنیه (غذای سوئدی)

 شاه ماهی با خمیر بنیه (غذای سوئدی)

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

   

ماهی قزل‌آلای كوچك یا كولی .....................................8 عدد

 روغن ....................................................................به میزان لازم برای سرخ كردن

 آرد .......................................................................برای پاشیدن روی ماهی دوسوم فنجان

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر:

 سفیده‌ی تخم‌مرغ .......................................................2 عدد

 زرده‌ی تخم‌مرغ ..........................................................1 عدد

 آرد ..........................................................................250 گرم یا سه‌چهارم یك پیمانه

 ماءالشعیر ...............................................................دوسوم پیمانه

 آب .......................................................................1 فنجان

 روغن‌زیتون ............................................................سه‌و‌نیم قاشق غذاخوری

  

مواد لازم برای سس لیمو:

 روغن زیتون ...........................................................7 قاشق غذاخوری

 سركه‌ی سفید....................................................... 7 قاشق غذاخوری

 موسیر .................................................................2 عدد

 پوست لیموترش................................................... مقداری

 

روش تهیه:

 1- برای تهیه‌ی خمیر، ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را‌آنقدر بزنید تا كاملا سفت شده و فرم بگیرد. در كاسه‌‌ای دیگر آرد، زرده‌ی تخم‌مرغ، ماءالشعیر، یك فنجان آب و روغن زیتون را هم بزنید. كم‌كم سفیده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط زرده اضافه كرده و به صورت دورانی هم بزنید.

 

2- ماهی‌ها را تمیز كرده و سر آنها را ببرید. دو‌سوم فنجان آرد را در یك بشقاب بریزید و ماهی‌ها را در آن بغلطانید. دم ماهی را بگیرید و با كمك یك قاشق، ماهی را در خمیر غوطه‌ور كنید، سپس خارج كنید و كمی نگه دارید تا خمیر اضافی آن بریزد. 3- در یك ظرف مناسب روغن بریزید و داغ كنید و ماهی‌ها را یكی یكی در روغن غوطه‌ور كرده و سرخ نمائید. سپس از روغن خارج كنید و روی دستمال كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

 

4- برای تهیه‌ی سس لیمو، موسیر خرد شده، پوست لیموترش، روغن زیتون و سركه سفید را مخلوط كنید. ماهی‌های سرخ شده را در بشقاب بچینید و با سس لیمو تزئین كنید.

 

نكته‌ی تغذیه‌ای: استفاده از ماءالشعیر به جای جوش شیرین برای ایجاد پف در خمیر، راهی مناسب برای پیشگیری از مضرات جوش‌شیرین است.

 

 

برچسب ها: شاه ماهی با خمیر بنیه (غذای سوئدی)، روغن‌زیتون، موسیر تعداد بازديد: 892 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز