مرغ استريپس
مواد لازم:
نمك، فلفل و روغن زیتون .............................. مقداری
ادویه كاری ................................................ 1 قاشق چایخوری
فیله مرغ .................................................. 5 عدد
آرد سفید ................................................ 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ ................................................. 3 عدد
جوز هندی .............................................. یكسوم عدد
پاپ كورن یا پفیلای گوجهای ........................1 بسته
مغز نان باگت ...........................................1 عدد
آرد سوخاری ...........................................2 قاشق سوپخوری
روغن ................................................... به میزان لازم
نمك، فلفل، ادویه كاری و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و فیلهها را در آن قرار دهید تا مزهدار شود. پس از 2 تا 3 ساعت فیلهها را درون آرد سفید قرار دهید. تخم مرغها را با چنگال بزنید و جوز رندهشده را اضافه نمایید. حالا فیلهها را درون تخم مرغ زده، سپس در مخلوط پاپ كورن و مغز باگت بزنید و مجددا در تخم مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ كنید.