پیراشكی
مواد لازم برای حدود 14 عدد
ماست 250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 50 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
نمك به میزان لازم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد حدود 500 گرم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
مواد لازم میانی:
ذرت پخته ................................. 150 گرم
پنیر موزارلا ................................ 100 گرم
پنیر سفید (فتا) ......................... 100 گرم
قارچ خردكرده و تفت داده ............. 200 گرم
جعفری خردكرده ....................... 1 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده ........................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
درون كاسه مناسبی، ماست، زردههای تخممرغ، روغن، نمك و بیكینگ پودر را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم بیفزایید تا مایهخمیر شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت كنار بگذارید.
سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. دایرههایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر درآورید. قدری از مواد میانی روی آن قرار دهید و خمیر دیگری روی مواد میانی بگذارید. حالا لبههای آن را، با چنگال یا دست به هم بچسبانید و شكل دهید تا كاملاً بسته شود. اكنون، پیراشكیها را در روغن فراوان سرخ كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.