Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:25

19
فروردین
پیراشكی

پیراشكی

طرز تهیه پیراشكی

پیراشكی

 

مواد لازم برای حدود 14 عدد

 

ماست  250 میلی لیتر

زرده‌ تخم مرغ  3 عدد

روغن مایع  50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

نمك  به میزان لازم

بیكینگ پودر  1 قاشق چایخوری

آرد حدود  500 گرم

روغن برای سرخ كردن  به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

ذرت پخته ................................. 150 گرم

پنیر موزارلا ................................ 100 گرم

پنیر سفید (فتا) ......................... 100 گرم

قارچ خردكرده و تفت داده ............. 200 گرم

جعفری خردكرده ....................... 1 قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده  ........................3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

 

درون كاسه‌‌ مناسبی، ماست، زرده‌های تخم‌مرغ، روغن، نمك و بیكینگ پودر را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كم‌كم بیفزایید تا مایه‌خمیر شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت كنار بگذارید.

سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید. دایره‌هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر درآورید. قدری از مواد میانی روی آن قرار دهید و خمیر دیگری روی مواد میانی بگذارید. حالا لبه‌های آن را، با چنگال یا دست به هم بچسبانید و شكل دهید تا كاملاً بسته شود. اكنون، پیراشكی‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید.

روش تهیه‌ مواد میانی: همه‌ مواد را با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: گردو، پنیر موزارلا، ذرت پخته، پیراشكی تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز