سوپ جوجه و ذرت چینی
مواد لازم برای ۶ نفر:
فیله مرغ ....................................۱۰۰ گرم
ذرت پخته .................................۱۵۰ گرم
نمك و فلفل ................................به میزان لازم
روغن كنجد ................................ به میزان دلخواه
نشاسته یا آرد ذرت .................... یك قاشق مرباخوری
تخممرغ .................................... ۲ عدد
۱- فیلههای مرغ را در یك قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس فیلهها را خارج كنید و آب مرغ را نگه دارید.
۲- گوشت مرغ را با یك چاقوی تیز ریز خرد كنید.
۳- تكههای خرد شده مرغ را داخل آب مرغ بریزید و ذرت پخته را نیز به آن اضافه كنید.
۴- نمك و فلفل را اضافه كنید و سپس روغن كنجد را هم داخل آن بریزید.
۵- نشاسته را در كمی آب سرد حل كنید و در حالی كه سوپ را به سرعت هم میزنید، داخل سوپ بریزید.
۶- تخممرغها را در یك كاسه بشكنید و هم بزنید و سپس به سوپ اضافه كنید (مرتب هم بزنید تا تخممرغها خودشان را بگیرند و یكنواخت شوند) و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید. سوپ را داغ سرو كنید.
میتوان تخممرغها را به صورت دانه دانه درون سوپ داغ انداخت.
به علت بوی بد تخممرغ این سوپ احتیاج به یك نوع ادویه مثل زنجبیل و یا زیره دارد.