بریانی اصفهان
مواد لازم برای ۴-۳ نفر
كشك.....................................................................یك دوم پیمانه
پیاز........................................................................۲ عدد
جگر سفید..............................................................۱ دست
قلوه گوسفند..........................................................۲ عدد (به دلخواه)
گوشت گوسفندی با استخوان...................................۸۰۰ گرم
نمك ، فلفل سیاه .................................................۱ قاشق چایخوری
زعفران، دارچین....................................................۱ قاشق چایخوری
نان سنگك ......................................................... به مقدار لازم
نكته: بریانی اصفهانی بیشتر در دسته كبابها معروف است، اما مردم اصفهان این غذا را آبدار و با كشك و به حالت آبگوشت میخورند. ابتدا گوشت و جگر سفید و قلوه را با دو لیتر آب و پیاز خام قاچشده یا خردكرده روی حرارت قرار دهید تا كاملا پخته شود. پس از یك ساعت نمك و فلفل سیاه، همچنین نیمی از زعفرانی را كه در آب حل شده را اضافه و بعد گوشت را بدون استخوان با جگر سفید از چرخ گوشت رد كنید; سپس نیم دیگر زعفران را به همراه دارچین با گوشت مخلوط نموده و در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را صاف كرده و كمی از آب گوشت را روی آن بریزید و داخل فر كه از قبل روشن شده، قرار دهید (۲۲۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه).
پس از آماده شدن، آب گوشت را با كشك مخلوط كرده و در كاسه بكشید، قلوهها را به صورت ورقهای برش بزنید و روی بریانی آمادهشده قرار دهید و به همراه نان سنگك، ریحان و یك پارچ دوغ خنك در سفره بچینید.