Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:35

16
اسفند
بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی اصفهان

بریانی اصفهان

 

 

 

مواد لازم برای ۴-۳ نفر

 

كشك.....................................................................یك دوم پیمانه

پیاز........................................................................۲ عدد

جگر سفید..............................................................۱ دست

قلوه گوسفند..........................................................۲ عدد (به دلخواه)

گوشت گوسفندی با استخوان...................................۸۰۰ گرم

نمك ، فلفل سیاه .................................................۱ قاشق چایخوری

زعفران، دارچین....................................................۱ قاشق چایخوری

نان سنگك ......................................................... به مقدار لازم

 

نكته: بریانی اصفهانی بیشتر در دسته كباب‌ها معروف است، اما مردم اصفهان این غذا را آ‌بدار و با كشك  و به حالت آ‌بگوشت می‌خورند. ابتدا گوشت و جگر سفید و قلوه را با دو لیتر آ‌ب و پیاز خام قاچ‌شده یا خردكرده روی حرارت قرار دهید تا كاملا پخته شود. پس از یك ساعت نمك و فلفل سیاه، همچنین نیمی از زعفرانی را كه در آ‌ب حل شده را اضافه و بعد گوشت را بدون استخوان با جگر سفید از چرخ گوشت رد كنید; سپس نیم دیگر زعفران را به همراه دارچین با گوشت مخلوط نموده و در ظرف نسوزی بریزید و روی آ‌ن را صاف كرده و كمی از آ‌ب گوشت را روی آ‌ن بریزید و داخل فر كه از قبل روشن شده، قرار دهید (۲۲۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه).

پس از آ‌ماده شدن، آ‌ب گوشت را با كشك مخلوط كرده و در كاسه بكشید، قلوه‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و روی بریانی آ‌ماده‌شده قرار دهید و به همراه نان سنگك، ریحان و یك پارچ دوغ خنك در سفره بچینید.

برچسب ها: زعفران، دارچین، كشك، نان سنگك، جگر سفید، قلوه گوسفند تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز