Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:08

16
اسفند
مرغ شكم پر

مرغ شكم پر

طرز تهیه مرغ شكم پر

مرغ شكم پر

 

  

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

مرغ كامل........................................................یك عدد (۱۷۰۰ گرم)

سیر تازه..........................................................۵ حبه

گوشت چرخ‌كرده...........................................۱۵۰ گرم

گشنیز و شنبلیله..........................................۵۰۰ گرم

تمبر هندی.....................................................۲ قاشق غذاخوری

زرشك شیرین‌شده..........................................۱ قاشق غذاخوری

مغز گردوی خردشده ..................................۱۰۰ گرم

آ‌لوبخارا......................................................۲۰۰ گرم

كره..........................................................۵۰ گرم

نمك، فلفل، زردچوبه.................................... به میزان لازم

زعفران آ‌بگرفته...........................................۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ.....................................................۲ قاشق غذاخوری

سیر كوبیده..............................................۳ حبه

 

تمبر هندی را در دو لیوان آ‌ب جوش حل كرده و روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم، سپس در صافی ریخته و عصاره آ‌ن را جدا می‌كنیم. گوشت چرخ‌كرده را با یك پیاز متوسط رنده‌شده و مقداری نمك و فلفل مخلوط كرده و از مواد كوفته‌ریزه درست می‌كنیم و با مقداری روغن تفت می‌دهیم.

مقداری روغن در ظرف ریخته و گشنیز و شنبلیله خردشده را در آ‌ن تفت می‌دهیم; سپس سیرها را به صورت نگینی خرد و به سبزی اضافه می‌كنیم. بعد از چند دور تفت دادن مواد عصاره تمبر هندی را اضافه می‌كنیم. آ‌ب آ‌ن كه كشیده شد كوفته ریزه‌ها، آ‌لوی خیس‌خورده ، گردوی خردشده و زرشک را با مواد تركیب كرده و داخل شكم مرغ می‌ریزیم و شكم مرغ را با نخ می‌دوزیم (دقت كنید آ‌ن را به حالت بخیه مرتب بدوزید و گره كور نزنید، زیرا موقع سرو كردن و كشیدن نخ، مرغ پاره می‌شود.  روی پوست مرغ را مقداری زعفران، آ‌بلیمو و كره می‌مالیم.  كف سینی فر را كمی چرب نموده چند حلقه پیاز و فلفل دلمه ای چیده و مرغ را روی آ‌ن می‌گذاریم و روی آ‌نرا فویل می‌كشیم و در طبقه وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه با ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم. پس از این مدت فویل را برداشته رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن و آ‌ب مخلوط می‌كنیم و روی مرغ می‌ریزیم و ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار می‌دهیم تا كاملا طلایی شود.

 

 

برچسب ها: سیر، كره، زرشك، مرغ شكم پر، زعفران آ‌بگرفته، مغز گردوی تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز