Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 14:24

14
اسفند
كشك كدو (كرمان)

كشك كدو (كرمان)

طرز تهیه كشك كدو (كرمان)

كشك كدو (كرمان)

 

  

مواد لازم برای 6-4 نفر:

كشك...................................................1 پیمانه

كدو سبز.............................................750 گرم (10 عدد)

پیازداغ................................................2 قاشق غذاخوری

سیرداغ، نعناداغ...................................به میزان لازم

فیله گوجه فرنگی.................................4 عدد

مغز گردو سائیده ................................برای تزئین

نمك، فلفل، زردچوبه.............................به میزان لازم

روغن.................................................به میزان لازم

 

شش عدد از كدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ كنید. نیمی از پیازداغ، سیرداغ و فیله‌های گوجه‌فرنگی خردشده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید؛ سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا كدوها با آب گوجه‌فرنگی پخته شوند. بعد از آنكه آب غذا كشیده شد، نیمی از كشك را اضافه نموده شعله را خاموش كرده و سپس كدوهای خرد شده و گوجه را با گوشتكوب كاملا نرم كنید.

چهار عدد از كدوهایی را كه كنار گذاشته‌اید از وسط نصف كرده و سرخ كنید و اجازه دهید تا این كدوها نیز كمی پخته شوند. مغز كدوهای دو نیم شده را خارج نموده در ظرف بچینید و وسط آن را از مخلوط كشك كدو و گوجه پر كنید و روی آن را با بقیه پیازداغ، سیرداغ، پودر گردو، نعناداغ و كشك تزئین نمایید.

برچسب ها: مغز گردو، كدو، طرز تهیه كشك كدو تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز