كشك كدو (كرمان)
مواد لازم برای 6-4 نفر:
كشك...................................................1 پیمانه
كدو سبز.............................................750 گرم (10 عدد)
پیازداغ................................................2 قاشق غذاخوری
سیرداغ، نعناداغ...................................به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی.................................4 عدد
مغز گردو سائیده ................................برای تزئین
نمك، فلفل، زردچوبه.............................به میزان لازم
روغن.................................................به میزان لازم
شش عدد از كدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ كنید. نیمی از پیازداغ، سیرداغ و فیلههای گوجهفرنگی خردشده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید؛ سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا كدوها با آب گوجهفرنگی پخته شوند. بعد از آنكه آب غذا كشیده شد، نیمی از كشك را اضافه نموده شعله را خاموش كرده و سپس كدوهای خرد شده و گوجه را با گوشتكوب كاملا نرم كنید.
چهار عدد از كدوهایی را كه كنار گذاشتهاید از وسط نصف كرده و سرخ كنید و اجازه دهید تا این كدوها نیز كمی پخته شوند. مغز كدوهای دو نیم شده را خارج نموده در ظرف بچینید و وسط آن را از مخلوط كشك كدو و گوجه پر كنید و روی آن را با بقیه پیازداغ، سیرداغ، پودر گردو، نعناداغ و كشك تزئین نمایید.