Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:55

14
اسفند
كوفته روسی

كوفته روسی

طرز تهیه كوفته روسی

كوفته روسی

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

گوشت چرخ‌كرده.....................................................300 گرم

سیب زمینی پخته..................................................300 گرم

سبزی (گشنیز و جعفری) .......................................150 گرم

پیاز داغ................................................................1 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ آب‌پز........................................................3 عدد

زرشك.................................................................1 قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی....................................................1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ خام.......................................................1 عدد

آرد سوخاری، گردو، زعفران آب‌گرفته.......................بمیزان لازم

 نمك، فلفل سیاه، زردچوبه...................................به میزان لازم

روغن................................................................به میزان لازم

 

پیاز سرخ شده را با گوشت و كمی روغن تفت می‌دهیم تا آب‌گوشت كشیده شود. سپس سبزی خرد شده را افزوده و رب را نیز اضافه می‌كنیم و كمی هم می‌زنیم تا تفت داده شود؛ بعد نمك، فلفل، ادویه و آب زعفران را می‌ریزیم كمی مخلوط نموده و سیب زمینی و تخم‌مرغ پخته و رنده شده را نیز با مواد تركیب می‌كنیم. از مواد به اندازه یك پرتقال كوچك بر می‌داریم و وسط آن را گود كرده، كمی زرشك و گردو می‌ریزیم و كوفته را به شكل گرد درست می‌كنیم. كوفته را داخل تخم‌مرغ خام زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم و كوفته‌ها را در یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد و وا نرود. بعد آنها را در روغن فراوان داغ‌شده سرخ كرده و با سس قرمز و گوجه سرو می‌كنیم.

 

 

برچسب ها: آرد سوخاری، زرشك، كوفته روسی، تخم‌مرغ آب‌پز، تخم مرغ خام تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز