كوفته روسی
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخكرده.....................................................300 گرم
سیب زمینی پخته..................................................300 گرم
سبزی (گشنیز و جعفری) .......................................150 گرم
پیاز داغ................................................................1 قاشق غذاخوری
تخممرغ آبپز........................................................3 عدد
زرشك.................................................................1 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی....................................................1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام.......................................................1 عدد
آرد سوخاری، گردو، زعفران آبگرفته.......................بمیزان لازم
نمك، فلفل سیاه، زردچوبه...................................به میزان لازم
روغن................................................................به میزان لازم
پیاز سرخ شده را با گوشت و كمی روغن تفت میدهیم تا آبگوشت كشیده شود. سپس سبزی خرد شده را افزوده و رب را نیز اضافه میكنیم و كمی هم میزنیم تا تفت داده شود؛ بعد نمك، فلفل، ادویه و آب زعفران را میریزیم كمی مخلوط نموده و سیب زمینی و تخممرغ پخته و رنده شده را نیز با مواد تركیب میكنیم. از مواد به اندازه یك پرتقال كوچك بر میداریم و وسط آن را گود كرده، كمی زرشك و گردو میریزیم و كوفته را به شكل گرد درست میكنیم. كوفته را داخل تخممرغ خام زده و در آرد سوخاری میغلتانیم و كوفتهها را در یخچال به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و وا نرود. بعد آنها را در روغن فراوان داغشده سرخ كرده و با سس قرمز و گوجه سرو میكنیم.