خوراك سیبزمینی
مــواد لازم برای 4 نفر:
دانه خردل........................................................ 2 قاشق چایخوری
روغن مایع ........................................................2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده .....................................................2 عدد
سیر له كرده .....................................................2 حبه
زنجفیل تازه و ریزكرده .........................................2 قاشق چایخوری
زردچوبه ..........................................................1 قاشق چایخوری
پودر چیلی.......................................................یكدوم قاشق چایخوری
زیره سبز ........................................................1 قاشق چایخوری
گرام ماسالا ....................................................1 قاشق چایخوری
سیب زمینی مكعبی خرد كرده ...........................750 گرم
آب ................................................................125 میلیلیتر
نمك و فلفل ....................................................به میزان لازم
نخودفرنگی.................................................... دوسوم پیمانه
نعناع خردكرده ................................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیـه:
ابتدا دانههای خردل را در تابه تمیزی بریزید و روغن را به آن بیفزایید. آنگاه پیاز و سپس سیر و زنجفیل را اضافه كنید و اندكی تفت دهید تا پیاز سبك شود.
حالا زردچوبه، پودر چیلی، زیره سبز، گرام ماسالا و سیب زمینی را همراه با نمك و فلفل بیفزایید. آنگاه آب را اضافه كنید و به مدت 20-15 دقیقه روی اجاق بگذارید تا خوب بجوشد.
بعد نخودسبز و نعناع را بیفزایید و به مدت 3 تا 5 دقیقه درِ قابلمه را بگذارید تا خوراك بپزد و آبش غلیظ شود. حالا آن را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بكشید.