سالاد گوشت تایلندی
مــواد لازم برای 4 نفر:
گوشت فیله گوساله................................... 400 گرم
پیاز سفید ..............................................2 عدد كوچك
خیار...................................................260 گرم
گوجهفرنگی مینیاتوری ........................... 250 گرم
فلفل چیلی بدون تخم و خردكرده ..................1 عدد درشت
ریحان خردكرده ................................... یكچهارم پیمانه
گشنیز خردكرده .................................... یكچهارم پیمانه
نعناع خردكرده ................................... یكچهارم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس سیر:
فلفل چیلی درشت خردكرده...................... 2 عدد درشت
گشنیز تازه ....................................... دوسوم پیمانه
سیرخردكرده..................................... 3 حبه
آبلیمو......................................... 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
سویاسس ....................................... 2 قاشق سوپخوری
روش تهیـه:
گوشت را كباب نموده و در همین فاصله، پیاز را خلالی كنید. خیار را از درازا نصف نمایید و با قاشق داخل آن را خالی كنید. سپس آن را به صورت باریك خرد نمایید. همچنین گوجهفرنگی را نصف كنید. حالا تمامی این مواد را همراه با فلفل چیلی و سبزیهای معطر، در كاسهای بریزید و با هم مخلوط سازید. اكنون گوشت را از پهنا به صورت نواری برش بزنید و با سس سیر به ظرف حاوی سبزیها بیفزایید.
اینك سالاد را به آرامی هم بزنید و به مصرف برسانید.
روش تهیه سس سیر:
تمامی مواد را، در دستگاه غذاساز بریزید و خوب با هم مخلوط كنید تا سس یكدستی درست شود.