Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:11

7
اسفند
سالاد گوشت تایلندی

سالاد گوشت تایلندی

طرز تهیه سالاد گوشت تایلندی

سالاد گوشت تایلندی

 

 

مــواد لازم برای 4 نفر:

 

گوشت فیله گوساله................................... 400 گرم

پیاز سفید ..............................................2 عدد كوچك

خیار...................................................260 گرم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری ...........................  250 گرم

فلفل چیلی بدون تخم و خردكرده  ..................1 عدد درشت

ریحان خردكرده  ................................... یك‌چهارم پیمانه

گشنیز خردكرده .................................... یك‌چهارم پیمانه

نعناع خردكرده  ...................................  یك‌چهارم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

فلفل چیلی درشت خردكرده......................  2 عدد درشت

گشنیز تازه ....................................... دوسوم پیمانه

سیرخردكرده.....................................  3 حبه

آبلیمو.........................................     80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

سویاسس .......................................    2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیـه:

 

گوشت را كباب نموده و در همین فاصله، پیاز را خلالی كنید. خیار را از درازا نصف نمایید و با قاشق داخل آن را خالی كنید. سپس آن را به صورت باریك خرد نمایید. همچنین گوجه‌فرنگی را نصف كنید. حالا تمامی این مواد را همراه با فلفل چیلی و سبزی‌های معطر، در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط سازید. اكنون گوشت را از پهنا به صورت نواری برش بزنید و با سس سیر به ظرف حاوی سبزی‌ها بیفزایید.

اینك سالاد را به آرامی هم بزنید و به مصرف برسانید.

روش تهیه سس سیر:

تمامی مواد را، در دستگاه غذاساز بریزید و خوب با هم مخلوط كنید تا سس یكدستی درست شود.

 

 

برچسب ها: فلفل چیلی، گشنیز، سالاد گوشت تایلندی، پیاز سفید، ریحان تعداد بازديد: 787 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز