سوپ گلكلم
مواد لازم برای 4 نفر:
گلكلم بزرگ 1 عدد (حدود 1 كیلوگرم)
كره 30 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 2 حبه
پیازچهی خردكرده 5 عدد
قرص سبزی 2 عدد
آب 1 لیتر
شیر 2 پیمانه
جوز هندی رندهكرده یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا 100 گرم
پیازچهی خردكردهی اضافی برای تزئین چند ساقه
پنیر موزارلا برای تزئین كمی
ابتدا گلكلم را نصف كنید، نیمی از آن را گلگل كنید و در قابلمهی مناسبی با مقداری آب و نمك روی حرارت بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. بعد در ظرف مناسبی، كره را آب كنید. پیاز، سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. تا سبزیها نرم شوند. حالا نصف دیگر گلكلم را خرد كنید و به مواد بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس قرص سبزی را در آب حل كنید و به مواد بیفزائید. اكنون حرارت اجاق را ملایم كنید تا مواد به آرامی بپزد. اینك شیر، جوز هندی و گلكلم پخته را به سوپ اضافه كنید. نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ جا بیفتد. در آخر پخت، پنیر را نیز به سوپ بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود. اكنون سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با پیازچه و پنیر، تزئین نمائید.