آرزو صفری
مواد لازم برای 6-4 نفر
سبزی قورمه 250 گرم
گوشت گوسفندی با استخوان 500 گرم
لوبیا چیتی (قرمز) 1 پیمانه
لیموعمانی 5 عدد
پیازداغ 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینی 3 عدد متوسط
نمك، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
آب 10 پیمانه
روش تهیه آبگوشت قرمهسبزی
گوشت با استخوان را با پیازداغ و ادویه و مقداری روغن تفت میدهیم، سپس لوبیا (كه از شب قبل خیس كردهایم) و سبزی را اضافه كرده و با آب روی حرارت قرار میدهیم تا كاملا پخته شود (حدود یك ساعت) سپس بر روی لیموعمانیها به وسیله چنگال چند شكاف ایجاد نموده یا اینكه آنها را خرد نموده و هستههایشان را بیرون آورده و به آبگوشت اضافه میكنیم.
بعد از چند جوش سیبزمینیها را پوست گرفته به صورت تكههای بزرگ خرد نموده و اضافه میكنیم؛ نمك آبگوشت را نیز اندازه میكنیم، در صورت دلخواه میتوان 2 عدد تخممرغ را نیز در آبگوشت بشكنیم و هم بزنیم تا حالت بریدهبریده پیدا كند، در همدان این آبگوشت با ماست سرو میشود.