Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 15:58

23
بهمن
خلال پلو (دامغان)

خلال پلو (دامغان)

طرز تهیه خلال پلو (دامغان)

 خلال پلو (دامغان)

 

 

مواد لازم:

 

برنج آبكش شده     4 پیمانه

گوشت چرخ‌كرده قلقلی    300 گرم

خلال هویج     200 گرم

خلال پرتقال     50 گرم

خلال پسته     100 گرم

خلال بادام     200 گرم

شكر:     100 گرم

پیاز متوسط     1 عدد

زعفران دم‌كرده غلیظ     2 قاشق غذا خوری

روغن حیوانی     200 گرم

نمك، فلفل، ادویه    به میزان لازم

 

گوشت چرخ‌كرده را با پیاز رنده‌شده و ادویه و نمك مخلوط كرده كاملا ورز دهید و از آن قلقلی‌های كوچك تهیه كنید و در روغن تفت دهید. سپس آنها را با نصف پیمانه آب روی حرارت ملایم بپزید. و در آخر برنج دم كرده را در دیس كشیده و روی آن را با خلال‌های آماده و كوفته قلقلی تزئین نمایید.

تهیه خلال پرتقال: 100 گرم خلال پرتقال را با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید پس از ده دقیقه جوشیدن آن را آبكش نموده و مجددا با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید. این عمل را سه مرتبه تكرار كنید و در مرحله چهارم 200 گرم شكر را با 1 پیمانه آب اضافه كرده و هنگامی كه شربت كمی غلیظ شد شعله را خاموش نمایید.

خلال بادام: بادام‌ها را نیم ساعت در آب جوش خیس نموده و سپس با مقداری روغن سرخ كنید.

خلال پسته: بهتر است به مدت نیم ساعت با 3 قاشق گلاب خیس كرده و آن را سرخ نكنید و به همان صورت روی برنج استفاده نمایید.

خلال هویج: می‌توانید هویج‌ها را آبپز كرده، سپس به سلیقه خودتان آنها را خلال كنید و با كمی روغن تفت دهید.

پیاز: پیازها را نیز به صورت هلالی خلال نموده و در ظرفی كه روغن داغ كرده‌اید، آنها را سرخ كنید. توجه داشته باشید كه هرچه روغن بیشتر و حرارت كمی تند باشد، پیاز داغ شما عسلی‌تر شده و رنگ بهتری خواهد داشت. پس از سرخ شدن حتما پیاز داغ‌ها را درون یك آبكش فلزی یا حوله كاغذی قرار دهید تا هم روغن اضافی آن گرفته شود و هم پیاز داغ برشته‌تر شود.

 

 

برچسب ها: خلال پلو، خلال هویج تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز