Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:01

18
بهمن
سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

 سوپ تره فرنگی

 

 

مواد لازم:

 

تره فرنگی     3 ساقه

آب     2 پیمانه

هویچ ریز خرد كرده     یك دوم پیمانه

آب مرغ      5/1 لیتر

آرد     2 قاشق سوپخوری

كره     50 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

آبلیمو     2 قاشق مرباخوری

خامه     100 گرم

 

تره‌فرنگی‌ها را شسته و قسمت سفید رنگ آن را حلقه‌ای خرد كرده و با مقداری آب مرغ روی حرارت قرار دهید تا بپزد. هویج‌ها را نیز خرد نموده و با یك لیوان از آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود.

در این فاصله آرد را با كره تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس باقیمانده آب مرغ را بتدریج به آن اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و در آخر نمك و فلفل را نیز به سس اضافه كنید. تره‌فرنگی‌ها را با نیمی از آب خودش در میكسر میكس كرده و سس سفید آماده شده را به آن اضافه كنید. در این مرحله هویج و آبلیمو را نیز بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود در پایان خامه را به سوپ اضافه كنید و شعله را خاموش كنید. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با مقداری خامه تزئین نمایید.

یادآوری: در سوپ‌هایی كه از خامه استفاده می‌شود، حتما خامه را در آخر و خارج از حرارت اضافه كنید.

 

 

برچسب ها: سوپ تره فرنگی تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز