Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 05:01

10
بهمن
بـــورانــــی بادمــجـان

بـــورانــــی بادمــجـان

طرز تهیه بـــورانــــی بادمــجـان

بـــورانــــی بادمــجـان

 

 

مواد لازم:

 

بادمجان     3 عدد

سیر     4 حبه

ماست     500 گرم

نعناع خشك     یك قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

پودر آویشن     یك دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز     یك دوم قاشق چایخوری

بادمجان ها را در سیخ فلزی قرارداده و روی حرارت ملایم ومستقیم گاز كباب كنید تا هم پوست آنها كباب شود و هم مغز پخت شوند. سپس پوست بادمجان‌ها را بگیرید و با گوشت كوب كاملا بكوبید. در این هنگام سیر و ماست را كم كم اضافه كنید و هم بزنید تا زمانی كه كشدار شود. حالا پودر نعناع خشك، نمك، فلفل، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز را اضافه نموده، هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد كاملا به خورد ماست برود.

 

 

برچسب ها: بـــورانــــی بادمــجـان تعداد بازديد: 480 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز