Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 14:27

26
دی
سوپ خیار

سوپ خیار

طرز تهیه سوپ خیار

 سوپ خیار

 

 

مــواد لازم:

 

خیار     500 گرم

عصاره مرغ     1 لیتر

نعناع تازه*     100 گرم

زیره سیاه     1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

ماست     300 گرم

* یا 2 قاشق سوپخوری نعناع خشك

 

خیارها را با پوست قطعه قطعه نمایید و در قابلمه مناسب بریزید. سپس عصاره یا آب مرغ را به آن بیفزایید و شعله را روشن كنید. نعناع خرد شده و یا نعناع خشك را نیز به همراه زیره، نمك و فلفل اضافه نمایید و حدود نیم ساعت زمان بدهید تا خیار پخته شود. سپس تمام محتویات ظرف را داخل میكسر بریزید تا یكدست شود. حالا آن را به ظرف برگردانید. ماست را نیز با قاشق هم بزنید و به مایه آماده سوپ بیفزایید (روی حرارت ماست را اضافه نكنید). پس از آنكه تمام مواد تركیب شد، سوپ را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و بعد در ظرف مناسب سرو بكشید.

این سوپ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می‌شود و بسیار خوش طعم می‌باشد.

 

 

برچسب ها: زیره سیاه، عصاره مرغ، سوپ خیار تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز