كوفته سوئدی + فیلم
مــواد لازم:
شیر یك سوم پیمانه
مغز نان باگت 1 پیمانه
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده شده 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل مقداری
آرد سوخاری یك دوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس كوفته:
كره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل مقداری
آب گوشت 2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
شیر را به مغز نان باگت اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس گوشت چرخكرده، پیاز رنده شده، تخممرغ، جعفری، نمك و فلفل را نیز با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. از این مایه، توپهای كوچكی بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. اكنون كوفتهها را در سس قرار دهید تا مزهدار شوند.
روش تهیه سس كوفته:
كره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید. سپس آرد را اضافه نمایید تا رنگ آرد تغییر كند. اكنون رب گوجهفرنگی را همراه با كمی فلفل بیفزایید و هم بزنید. آب گوشت را نیز كمكم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. زمانی كه آرد در آب گوشت كاملا حل شد، آبلیمو و جعفری خرد شده را بیفزایید و حرارت را ملایم كنید تا سس جا بیفتد.