Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:11

19
دی
ذرت عسلی

ذرت عسلی

طرز تهیه ذرت عسلی

 ذرت عسلی

 

مــواد لازم:

 

شكر     150 گرم

آب     60 میلی‌لیتر

روغن مایع     1 قاشق سوپخوری

زعفران     به مقدار لازم

ذرت بو داده     300 گرم

 

شکر و آب را روی شعله گاز قرار دهید تا کارامل تهیه شود. سپس روغن و زعفران را به کارامل اضافه و مخلوط کنید. در آخر، ذرت بو داده را به آن بیفزایید و مخلوط را بزنید تا ذرت ها طلایی شوند. مواد را داخل سینی از قبل چرب شده بریزید و بعد از سرد شدن مصرف نمایید.

برچسب ها: زعفران، روغن مایع، ذرت بو داده، ذرت عسلی تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز