Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:30

19
دی
مخلوط فندق و زنجفیل

مخلوط فندق و زنجفیل

طرز تهیه مخلوط فندق و زنجفیل

 مخلوط فندق و زنجفیل

 

 

مواد لازم برای حدود 3 پیمانه:

  

زنجفیل تازه و پوست گرفته     30 گرم

فندق درشت و پوست گرفته     300 گرم

خلال بادام     140 گرم

پودر پنج ادویه     سه چهارم قاشق سوپخوری

پسته     50 گرم

روغن مایع     1 قاشق چایخوری

 

 

پوست زنجفیل را بگیرید و به كمك پوست كن به صورت نوارهای باریك برش دهید. سپس باقیمانده مواد را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید. اكنون مخلوط را داخل سینی شیرینی‌پزی كه با روغن جامد چرب كرده‌اید بریزید؛ روی آن را صاف كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه و یا تا زمانی كه طلایی و برشته شود بپزید و در این مدت گاهی مخلوط را به هم بزنید. پس از خنك شدن آن را به مصرف برسانید.

* پودر پنج ادویه پودری است شامل بادیان، فلفل، دارچین، میخك و هل كه با هم مخلوط و آسیاب می‌شوند و می‌توان در صورت تمایل با مقداری زنجفیل نیز آن را مخلوط كرد.

 

 

برچسب ها: روغن مایع، خلال بادام، مخلوط فندق و زنجفیل، پودر پنج ادویه تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز