مخلوط فندق و زنجفیل
مواد لازم برای حدود 3 پیمانه:
زنجفیل تازه و پوست گرفته 30 گرم
فندق درشت و پوست گرفته 300 گرم
خلال بادام 140 گرم
پودر پنج ادویه سه چهارم قاشق سوپخوری
پسته 50 گرم
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
پوست زنجفیل را بگیرید و به كمك پوست كن به صورت نوارهای باریك برش دهید. سپس باقیمانده مواد را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید. اكنون مخلوط را داخل سینی شیرینیپزی كه با روغن جامد چرب كردهاید بریزید؛ روی آن را صاف كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه و یا تا زمانی كه طلایی و برشته شود بپزید و در این مدت گاهی مخلوط را به هم بزنید. پس از خنك شدن آن را به مصرف برسانید.
* پودر پنج ادویه پودری است شامل بادیان، فلفل، دارچین، میخك و هل كه با هم مخلوط و آسیاب میشوند و میتوان در صورت تمایل با مقداری زنجفیل نیز آن را مخلوط كرد.