پلوی گوشت و سبزیجات
مــواد لازم:
برنج 2 پیمانه
نمك و فلفل مقداری
گوشت چرخكرده 100 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
نخود فرنگی یكدوم پیمانه
گوجه فرنگی 2 عدد
برنج را با آب ولرم و نمك نیم ساعت بخیسانید. سپس بشویید و آب آن را صاف نمایید. گوشت چرخكرده را با روغن در تابه تفت دهید. سپس پیاز ریز شده را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. هویج را رنده نمایید و به گوشت اضافه كنید. پس از چند دقیقه فلفل دلمهایهای خرد شده را با نخود فرنگی بیفزایید و پس از مقداری هم زدن گوجهفرنگیهای خردشده را بریزید. منتظر بمانید تا مواد پخته و آب آن كشیده شود. در قابلمه ای جداگانه 2 قاشق روغن بریزید. سپس برنج را در آن تفت دهید و كمی نمك اضافه نمایید. بسته به نوع برنج مقدار مناسبی آب بیفزایید و برنج را به شكل كته دم كنید. حالا كف قالب كیك یا كاسه را چرب نمایید. مخلوط سبزیجات را كف قالب بریزید و با قاشق فشار دهید. سپس پلو را روی سبزیجات بریزید و دوباره با قاشق فشار دهید. پس از 2 دقیقه قالب را در دیس برگردانید و در پایان روی آن جعفری خرد شده بپاشید.