فیش فینگر
مــواد لازم:
فیله ماهی شیر 500 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، دارچین، زنجفیل و پودر سیر مقداری
تخممرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده یكدوم پیمانه
آرد گندم یكدوم پیمانه
فیله ماهی را بشویید و به قطعات 10×1 سانتیمتری برش بزنید. ماهیها را در ظرف گود مناسبی قرار دهید. آبلیمو را با نمك، فلفل و ادویهها مخلوط نمایید و روی ماهیها بریزید. ظرف ماهی را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. تخممرغها را در كاسهای بریزید و با چنگال هم بزنید تا یكدست شود. سپس مقداری نمك و ادویه داخل تخممرغها بریزید. بهتر است در این مرحله میزان دارچین بیشتر باشد. آرد سوخاری را با پنیر رنده شده مخلوط كنید. حالا تكههای ماهی خرد كرده را در آرد گندم، سپس در تخممرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلتانید. ظرف كوچك و گودی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن سرخ كردنی داخل آن بریزید و ماهیها را درون روغن سرخ نمایید.