Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 16:06

19
دی
فیش فینگر

فیش فینگر

طرز تهیه فیش فینگر

 فیش فینگر

 

   

مــواد لازم:

 فیله ماهی شیر     500 گرم

آبلیمو     3 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل، دارچین، زنجفیل و پودر سیر     مقداری

تخم‌مرغ     2 عدد

آرد سوخاری     1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده شده     یك‌دوم پیمانه

آرد گندم     یك‌دوم پیمانه

 

 

فیله ماهی را بشویید و به قطعات 10×1 سانتیمتری برش بزنید. ماهی‌ها را در ظرف گود مناسبی قرار دهید. آبلیمو را با نمك، فلفل و ادویه‌ها مخلوط نمایید و روی ماهی‌ها بریزید. ظرف ماهی را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید تا یكدست شود. سپس مقداری نمك و ادویه داخل تخم‌مرغ‌ها بریزید. بهتر است در این مرحله میزان دارچین بیشتر باشد. آرد سوخاری را با پنیر رنده شده مخلوط كنید. حالا تكه‌های ماهی خرد كرده را در آرد گندم، سپس در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلتانید. ظرف كوچك و گودی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن سرخ كردنی داخل آن بریزید و ماهی‌ها را درون روغن سرخ نمایید.

برچسب ها: آرد سوخاری، فیش فینگر، آرد گندم، فیله ماهی شیر تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز