پیتزای گوشت و بادمجان
مــواد لازم:
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
خمیر پیتزا 2 عدد
پنیر موزارلا 200 گرم
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز از هر كدام یك دوم عدد
بادمجان حلقهای سرخشده 3 عدد
گوشت را با پیاز داغ، نمك، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود. سپس رب گوجهفرنگی را به همراه نصف پیمانه آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود. حالا از این مواد روی سطح خمیر پیتزا ریخته و سپس پنیر پیتزا (موزارلا) روی سس گوشت بریزید. فلفلهای دلمهای را به صورت خلالی خرد كنید و روی پنیر قرار دهید. اكنون بادمجانها را روی آنها بچینید. در پایان روی تمام مواد پودر آویشن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.