Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

17
دی
پیتزای گوشت و بادمجان

پیتزای گوشت و بادمجان

طرز تهیه پیتزای گوشت و بادمجان

 پیتزای گوشت و بادمجان

 

   

مــواد لازم:

 گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز داغ     1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

خمیر پیتزا     2 عدد

پنیر موزارلا     200 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز     از هر كدام یك دوم عدد

بادمجان حلقه‌ای سرخ‌شده     3 عدد

 

گوشت را با پیاز داغ، نمك، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را به همراه نصف پیمانه آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود. حالا از این مواد روی سطح خمیر پیتزا ریخته و سپس پنیر پیتزا (موزارلا) روی سس گوشت بریزید. فلفل‌های دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد كنید و روی پنیر قرار دهید. اكنون بادمجان‌ها را روی آنها بچینید. در پایان روی تمام مواد پودر آویشن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

 

برچسب ها: بادمجان، گوشت چرخكرده، پیتزای گوشت و بادمجان، خمیر پیتزا تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز