Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:50

17
دی
شیرازی پلو + فیلم

شیرازی پلو + فیلم

طرز تهیه شیرازی پلو + فیلم

 شیرازی پلو

 

  

مــواد لازم:

 برنج     3 پیمانه

ماست     نصف پیمانه

زعفران دمكرده     1 قاشق سوپخوری

شكر     3 قاشق سوپخوری

سینه مرغ     1 عدد

پیاز نگینی خردشده     1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

تخم‌مرغ     3 عدد

زرشك     3 قاشق سوپخوری

بادمجان دلمه‌ای     1 عدد

خلال پسته     1 قاشق سوپخوری

 

 

برنج را با مقداری نمك و آب به مدت یكساعت بخیسانید. سپس آن را در آبجوش بریزید، آبكش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط كنید.  سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمك، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود. آن‌گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را به برنجی كه با ماست، زعفران و شكر تركیب نموده‌اید، بیفزایید. كف ظرف پیركسی را چرب كنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده، زرشك و بادمجان‌های خرد و سرخ‌شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. حالا درِ ظرف را بگذارید و به مدت یكساعت در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بكشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اكنون پلو را در دیس برگردانید.

 

 

برچسب ها: سینه مرغ، خلال پسته، شیرازی پلو، زرشك تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز