شیرازی پلو
مــواد لازم:
برنج 3 پیمانه
ماست نصف پیمانه
زعفران دمكرده 1 قاشق سوپخوری
شكر 3 قاشق سوپخوری
سینه مرغ 1 عدد
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخممرغ 3 عدد
زرشك 3 قاشق سوپخوری
بادمجان دلمهای 1 عدد
خلال پسته 1 قاشق سوپخوری
برنج را با مقداری نمك و آب به مدت یكساعت بخیسانید. سپس آن را در آبجوش بریزید، آبكش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط كنید. سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمك، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود. آنگاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخممرغها را به برنجی كه با ماست، زعفران و شكر تركیب نمودهاید، بیفزایید. كف ظرف پیركسی را چرب كنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده، زرشك و بادمجانهای خرد و سرخشده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید. حالا درِ ظرف را بگذارید و به مدت یكساعت در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بكشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اكنون پلو را در دیس برگردانید.