راگوی كرفس
مــواد لازم:
كرفس 300 گرم
كره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
استاك گوشت 1 لیتر
نمك، فلفل و ادویه كاری مقداری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
كرفس را بشویید، خرد كنید و با مقداری روغن سرخ نمایید. كره را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید. سپس حرارت را نیمه ملایم كنید تا كره آب شود و رنگ آرد طلایی گردد. حالا استاك گوشت را كمكم اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در پایان، فلفل و ادویه را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید. آنگاه كرفس را درون سس بریزید و اجازه دهید بپزد و جا بیفتد. اكنون آبلیمو و نمك را اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید.