Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:35

17
دی
راگوی كرفس

راگوی كرفس

طرز تهیه راگوی كرفس

 راگوی كرفس

 

   

مــواد لازم:

 كرفس     300 گرم

كره     50 گرم

آرد     1 قاشق سوپخوری

استاك گوشت     1 لیتر

نمك، فلفل و ادویه كاری     مقداری

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

 

كرفس ‌را بشویید، خرد كنید و با مقداری روغن سرخ نمایید. كره را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید. سپس حرارت را نیمه ملایم كنید تا كره آب شود و رنگ آرد طلایی گردد. حالا استاك گوشت را كم‌كم اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در پایان، فلفل و ادویه را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید. آنگاه كرفس را درون سس بریزید و اجازه دهید بپزد و جا بیفتد. اكنون آبلیمو و نمك را اضافه كنید و شعله را خاموش نمایید. 

برچسب ها: كرفس، راگوی كرفس، استاك گوشت تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز