Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 06:58

14
دی
اشكنه كاله جوش

اشكنه كاله جوش

طرز تهیه اشكنه كاله جوش

 اشكنه كاله جوش

 

 

مــواد لازم برای 4-3 نفر:

 

روغن     3 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردشده     2 عدد

نعناع خشك     1 قاشق سوپخوری

نمك و زردچوبه     1 قاشق چایخوری

آب     2 پیمانه

تخم‌مرغ     3 عدد

كشك ساییده شده     2 پیمانه

 

روغن را در ظرف بریزید و با حرارت ملایم پیاز را سرخ كنید تا طلایی رنگ شود. بعد نعناع و زردچوبه را بیفزایید و كمی كه حرارت خورد، آب را در ظرف بریزید و زمانی كه به جوش آمد، تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه بشكنید و هم بزنید تا پخته شوند. بعد كشك را بریزید و هم بزنید. حالا نمك آن را اندازه كنید و قبل از اینكه كشك به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید و در ظرف بكشید. اشكنه را می‌توانید با نعناع و ریحان خرد شده و پیاز سفید میل نمایید.

برچسب ها: تخم‌مرغ، كشك، نعناع خشك، اشكنه كاله جوش، پیاز خلالی تعداد بازديد: 1064 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز