Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:16

10
دی
ترشی لیته

ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته

 ترشی لیته

 

 

مــواد لازم:

 

بادمجان    ۱ كیلوگرم

سركه          ۵/۱ لیتر

نمک و زردچوبه به میزان لا‌زم

سیر ۴ حبه

ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری

فلفل تند ۳ عدد

سبزی خرد شده (ریحان و نعناع)     ۳ قاشق سوپخوری

ادویه ترشی ۱ قاشق سوپخوری

گلپر و تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری

سیاه‌دانه ۱ قاشق سوپخوری

 

 

بادمجان‌ها را پوست گرفته و كمی نمک بزنید و بگذارید یکساعت بمانند. سپس آنها را خرد كرده و با نیم لیتر سركه و نمک بپزید. سپس داخل آبكش بریزید تا سركه اضافه آن رفته و تلخی بادمجان گرفته شود. بادمجان‌ها را خوب له كرده و سیر را رنده و فلفل‌ها را هم ریز كنید و همراه سبزی خرد شده همه مواد را مخلوط نمایید. ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز، سركه و سیاه‌دانه را بیفزایید و خوب مخلوط كنید و در شیشه مورد نظر بریزید و بگذارید در جای خنک چند روز بماند تا جا بیفتد. این ترشی خیلی زود جا می‌افتد و آماده خوردن می‌شود.

برچسب ها: بادمجان، زردچوبه، ترشی لیته، گلپر، سیاه‌دانه تعداد بازديد: 690 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز