ترشی لیته
مــواد لازم:
بادمجان ۱ كیلوگرم
سركه ۵/۱ لیتر
نمک و زردچوبه به میزان لازم
سیر ۴ حبه
ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری
فلفل تند ۳ عدد
سبزی خرد شده (ریحان و نعناع) ۳ قاشق سوپخوری
ادویه ترشی ۱ قاشق سوپخوری
گلپر و تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری
سیاهدانه ۱ قاشق سوپخوری
بادمجانها را پوست گرفته و كمی نمک بزنید و بگذارید یکساعت بمانند. سپس آنها را خرد كرده و با نیم لیتر سركه و نمک بپزید. سپس داخل آبكش بریزید تا سركه اضافه آن رفته و تلخی بادمجان گرفته شود. بادمجانها را خوب له كرده و سیر را رنده و فلفلها را هم ریز كنید و همراه سبزی خرد شده همه مواد را مخلوط نمایید. ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز، سركه و سیاهدانه را بیفزایید و خوب مخلوط كنید و در شیشه مورد نظر بریزید و بگذارید در جای خنک چند روز بماند تا جا بیفتد. این ترشی خیلی زود جا میافتد و آماده خوردن میشود.