Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:51

10
دی
ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

طرز تهیه ترشی مخلوط

 ترشی مخلوط

 

   

مــواد لازم:

 

موسیر خشک      ۲۵۰ گرم

بادمجان قلمی    ۵۰۰ گرم

سركه      به میزان لا‌زم

نمک و فلفل    به میزان لا‌زم

پیاز ریز سفید     ۵۰۰ گرم

هویج    ۵۰۰ گرم

خیار متوسط    ۵۰۰ گرم

گل‌كلم      ۵۰۰ گرم

مغز كرفس      ۵۰۰ گرم

سیب‌زمینی ترشی      ۳۰۰ گرم

فلفل سبز قلمی      ۵۰ گرم

سیر      ۱ بوته

ادویه ترشی      ۲ قاشق سوپخوری

سبزی ترشی*      ۵۰۰ گرم

زردچوبه      ۲ قاشق چایخوری

* (مرزه، ترخون، ریحان، شوید، نعناع و جعفری)

 

ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید. سپس به مدت

۲۴ ساعت در آب سرد خیس كنید. هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض كنید. سپس در آبكش ریخته تا آب آن برود. آنگاه روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كمی خشک شود. بادمجان‌ها را بشویید و با پوست به‌اندازه دلخواه خرد كنید و با كمی سركه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود. سپس در آبكش ریخته و صبر كنید تا سركه اضافی و تلخی آن برود. بقیه مواد را بشویید. پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد كنید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لا‌به‌لا‌ی مواد، ادویه، سبزیجات، نمک و زردچوبه را بریزید تا ظرف پر شود. مقداری سركه روی مواد ریخته تا جایی كه روی مواد را كاملا‌ بگیرد. سپس در آن را محكم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد (حداقل یک ماه).

برچسب ها: ترشی مخلوط، كرفس، نعناع، بادمجان‌ تعداد بازديد: 1436 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز