نودل با سس سبزیجات
مــواد لازم:
نودل 200 گرم
سویا سس یك سوم پیمانه
كرفس 2 ساقه
هویج پخته 2 عدد
فلفل دلمهای سبز و قرمز از هر كدام یك دوم عدد
قارچ 200 گرم
گوجهفرنگی 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل رنده شده تازه 1 قاشق چایخوری
اسفناج 150 گرم
نودل را در مقداری آب داغ بریزید و منتظر بمانید تا نرم شود. سپس آن را آبكش نموده و سویا سس را اضافه كنید.
تمام سبزیجات را به صورت هم اندازه و كبریتی خرد كنید. ظرف مخصوص (وك) را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را كف ظرف بریزید. حالا به ترتیب كرفس نگینی را ریخته، حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس هویج خلالی را بریزید و حدود 3 دقیقه تفت دهید. آنگاه فلفل دلمهای كبریتی و سپس قارچ و گوجهفرنگی خرد شده را بیفزایید. كمی كه تفت خورد، زنجبیل رنده شده و اسفناج را اضافه نمایید. سپس شعله را خاموش كنید. اكنون نودل را با این سبزیجات مخلوط نمایید و در ظرف مناسب بریزید.