كوردن بلو
مــواد لازم:
گوشت راسته گوساله ۸ تكه (۴۰۰ گرم)
گوشت سینه مرغ ۴ تكه (۲۰۰ گرم)
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر ورقهای ۴ ورق
آرد سفید گندم ۴ قاشق سوپخوری
تخممرغ ۱ عدد
شیر یکچهارم پیمانه
آرد سوخاری ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم
كنسرو مارچوبه ۱ قوطی(برای تزیین)
لیمو ترش ۱ عدد
ابتدا تكههای گوشت و مرغ را با بیفتکكوب كوبیده تا نرم و كمی نازک شوند سپس با نمک و فلفل مزهدار كنید. یک تكه گوشت و یک تكه مرغ و یک ورق پنیر و مجددا یک تكه گوشت را روی هم قرار دهید و با دست كمی فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در آرد بغلتانید و در تخممرغ و شیر كه از قبل با هم مخلوط كردهاید فرو كنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید و همراه مارچوبه و لیمو سرو نمایید.