Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 06:33

6
دی
كوردن بلو

كوردن بلو

طرز تهیه كوردن بلو

 كوردن بلو

 

 

  

مــواد لازم:

 

گوشت راسته گوساله      ۸ تكه (۴۰۰ گرم)

گوشت سینه مرغ    ۴ تكه (۲۰۰ گرم)

نمک و فلفل      به میزان لا‌زم

پنیر ورقه‌ای    ۴ ورق

آرد سفید گندم    ۴ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ      ۱ عدد

شیر     یک‌چهارم پیمانه

آرد سوخاری      ۴ قاشق سوپخوری

روغن مایع     به میزان لا‌زم

كنسرو مارچوبه      ۱ قوطی(برای تزیین)

لیمو ترش    ۱ عدد

 

ابتدا تكه‌های گوشت و مرغ را با بیفتک‌كوب كوبیده تا نرم و كمی نازک شوند سپس با نمک و فلفل مزه‌دار كنید. یک تكه گوشت و یک تكه مرغ و یک ورق پنیر و مجددا یک تكه گوشت را روی هم قرار دهید و با دست كمی فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس در آرد بغلتانید و در تخم‌مرغ و شیر كه از قبل با هم مخلوط كرده‌اید فرو كنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و دو طرف آن را در روغن سرخ كنید و همراه مارچوبه و لیمو سرو نمایید.

 

 

برچسب ها: مارچوبه، سینه مرغ، آرد سفید، كوردن بلو، كنسرو مارچوبه تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز