كباب گوشت و سبزیجات
مــواد لازم:
گوشت بره 200 گرم
ماست كمچرب پاستوریزه 1 پیمانه (150 میلیلیتر)
لیموترش (آب گرفته شده) 1 عدد
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
پیاز خردشده كوچك 1 عدد
گوجه فرنگی دو نیم شده كوچك 4 عدد
قارچ 125 گرم
فلفل دلمهای مكعبی خرد شده متوسط 1 عدد
نمك به مقدار لازم
چربیهای گوشت را بگیرید و به تكههای كوچك برش دهید. ماست، آب لیموترش، فلفل و پیاز را مخلوط كنید و تكههای گوشت را به مدت 24 ساعت در این مخلوط قرار دهید.
به ترتیب تكههای گوشت، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمهای را داخل سیخ چوبی كنید. سیخها را روی كبابپز به مدت 15-10 دقیقه حرارت دهید. در حین پخت، سطح كباب و سبزیجات را به مخلوطی كه گوشت را درون آن خوابانده بودید، آغشته كنید تا سطح آنها خشك نشود. در پایان پخت، نمك را به كباب اضافه كنید. این كباب را میتوانید همراه با برنج میل نمایید.