كباب بره
مــواد لازم:
گوشت بره بدون چربی 500 گرم
پیاز ریز 12 عدد
فلفل دلمهای سبز و خرد شده 2 عدد
گوجه فرنگی كوچك 12 عدد
قارچ كوچك 12 عدد
برشهای لیمو و رزماری به میزان لازم
مواد لازم برای مزهدار كردن گوشت
لیموترش 1 عدد
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
مریم گلی خشكشده و رزماری یك دوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب لیموترش را بگیرید و با سس سویا، پیاز، روغن زیتون، سبزیهای معطر، نمك و فلفل در ظرفی بریزید. قطعات گوشت را در آن بریزید و هم بزنید. در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 7-6 ساعت در یخچال قرار دهید. گهگاه مواد را هم بزنید تا گوشت ترد و مزهدار شود.
سپس گوشت را از داخل مواد خارج كنید و به همراه پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و قارچ، به سیخ (چوبی) بكشید. سپس كباب را روی اجاق یا در گریلی كه از قبل گرم شده، برای 15-10 دقیقه قرار دهید. در طول پخت كبابها، با قلممو از موادی كه برای مزهدار كردن گوشت تهیه كرده بودید، بر روی آنها بمالید تا از خشك شدن گوشت جلوگیری شود. كبابها را با برشهای لیمو و رزماری و در صورت تمایل به همراه برنج سرو نمایید.