Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 11:38

6
دی
آبگوشت جو (اراك)

آبگوشت جو (اراك)

طرز تهیه آبگوشت جو (اراك)

آبگوشت جو (اراك)

 

  

مــواد لازم:

 گوشت گوسفندی (دنده و گردن)    500 گرم

پیاز خام    1 عدد

جوی پوست‌كنده    200 گرم

نمك، فلفل و زرد لاله    به میزان لازم

روغن محلی( یا كره)     100 میلی‌لیتر

كشك    1 پیمانه

 

 

گوشت آبگوشتی را با پیاز چهار قاچ روی حرارت قرار دهید و پس از چند جوش جو را بیفزایید و پس از پختن جو، محتویات را آنقدر بكوبید تا شبیه حلیم كشدار شود (می‌توان از گوشتكوب برقی استفاده نمود). سپس زردلاله را با روغن محلی (كره) و فلفل تفت دهید و به آش اضافه كنید. همچنین مقداری آب به آبگوشت اضافه نمایید تا كمی رقیق‌تر از حلیم شود. در پایان كشك را نیز اضافه كرده و هم بزنید و در ظرف بكشید.

برچسب ها: كشك، آبگوشت جو (اراك)، گوشت آبگوشتی تعداد بازديد: 793 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز