آبگوشت جو (اراك)
مــواد لازم:
گوشت گوسفندی (دنده و گردن) 500 گرم
پیاز خام 1 عدد
جوی پوستكنده 200 گرم
نمك، فلفل و زرد لاله به میزان لازم
روغن محلی( یا كره) 100 میلیلیتر
كشك 1 پیمانه
گوشت آبگوشتی را با پیاز چهار قاچ روی حرارت قرار دهید و پس از چند جوش جو را بیفزایید و پس از پختن جو، محتویات را آنقدر بكوبید تا شبیه حلیم كشدار شود (میتوان از گوشتكوب برقی استفاده نمود). سپس زردلاله را با روغن محلی (كره) و فلفل تفت دهید و به آش اضافه كنید. همچنین مقداری آب به آبگوشت اضافه نمایید تا كمی رقیقتر از حلیم شود. در پایان كشك را نیز اضافه كرده و هم بزنید و در ظرف بكشید.