Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:25

6
دی
رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

طرز تهیه رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

رشته پلو قیسی (آ‌ذربایجان)

  

 

مــواد لازم:

 برنج    ۲ پیمانه

رشته پلویی    ۱ پیمانه

برگه زرد آ‌لو    ۱۰۰گرم

قیسی    ۱۰۰ گرم

كره    ۱۰۰گرم

پیاز داغ     ۳ قاشق سوپخوری

شكر    ۱ قاشق سوپخوری

نمك ، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

زعفران دم كرده    ۱ قاشق سوپخوری

دارچین    ۱ قاشق چایخوری

 

 

برنج را كه از ۳ ساعت قبل با نمك خیس كرده اید درآ‌بجوش بریزید. در حد آ‌بكش شدن كه رسید رشته پلویی را اضافه كنید و چند جوش كه زد آ‌ن را آ‌بكش نمایید. برگه زرد آ‌لو و قیسی را حدود نیم ساعت در آ‌ب گرم خیس كنید. بعد آ‌ن را شسته و با كره داغ شده در ظرفی بریزید.

روی آ‌ن را پیاز داغ، شكر، زردچوبه و فلفل بریزید و كمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه كنید. كف قابلمه را از مواد ته دیگ مورد علاقه تان قرار دهید. كمی برنج آ‌بكش شده روی آ‌ن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بكشد. برنج را در ظرف مناسب ریخته، روی آ‌ن را با برگه های قیسی، كمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزیین كنید.

برچسب ها: قیسی، فیله مرغ، رشته پلویی، رشته پلو قیسی تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز