Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:37

6
دی
كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعناع

كتلت عدس قرمز  با سس ماست و نعناع

طرز تهیه كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعناع

 كتلت عدس قرمز  با سس ماست و نعناع

 

  

 مــواد لازم:

 عدس قرمز     100 گرم یا نصف لیوان

كرفس خردشده     35 گرم

هویج     1 عدد متوسط

آب     2 لیوان

خرده‌های وسط نان باگت     2 لیوان

گشنیز خشك     نصف قاشق چایخوری

پودر زیره     نصف قاشق چایخوری

آرد ساده     2 قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ     1 عدد

جعفری تازه خرد شده     1 قاشق سوپخوری

روغن     به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس:

ماست كم چربی     نصف لیوان

نعناع تازه ساطوری شده     1 قاشق سوپخوری

سیر له شده     1 حبه كوچك

آبلیموی تازه     1 قاشق چایخوری

 

عدس، كرفس و هویج را با آب داخل قابلمه كوچكی بریزید و بگذارید با حرارت كم بپزد (درِ ظرف بسته باشد). وقتی مخلوط به طور كامل غلیظ شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. نیمی از خرده‌های نان را اضافه كنید و گشنیز و پودر زیره را به آن بیفزایید. سپس از مخلوط بردارید و به صورت گرد درآورید و در آرد بغلتانید. بعد در سفیده تخم مرغ و در نهایت در مخلوط نیمی دیگر از خرده‌های وسط نان و جعفری خرد شده بغلتانید. كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و در كنار سس ماست و سبزی سرو نمایید.

برای تهیه سس ماست و نعناع همه مواد را با هم و به طور كامل مخلوط كنید.

برچسب ها: كرفس، كتلت عدس قرمز، ماست كم چربی تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز