Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:36

6
دی
كوكوی جوانه

كوكوی جوانه

طرز تهیه كوكوی جوانه

 كوكوی جوانه

 

  

مــواد لازم:

 هویج    ۳ عدد

بادمجان    ۳ عدد

پیازچه      ۲۰ ساقه

فلفل دلمه‌ای    ۱ عدد

جوانه ماش    ۱ پیمانه

قارچ     ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ      ۴ عدد

نمک      به میزان لا‌زم

ادویه مخصوص        ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع       به میزان لا‌زم

 

هویج را نیم‌پز كرده، بادمجان را حلقه‌ای كنید و كمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی درون ظرفی مخلوط كنید. جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده، نمک و ادویه را بپاشید و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه‌دار شوند. در تابه‌ای روغن را گرم كنید و مواد كوكو را پهن نمایید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود. طرف دیگر را نیز سرخ كنید. كوكو را می‌توانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه‌فرنگی میل كنید.

برچسب ها: فلفل دلمه‌ای، قارچ، كوكوی جوانه تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز