كوكوی جوانه
مــواد لازم:
هویج ۳ عدد
بادمجان ۳ عدد
پیازچه ۲۰ ساقه
فلفل دلمهای ۱ عدد
جوانه ماش ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۴ عدد
نمک به میزان لازم
ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
هویج را نیمپز كرده، بادمجان را حلقهای كنید و كمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمهای نگینی درون ظرفی مخلوط كنید. جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخممرغها اضافه كرده، نمک و ادویه را بپاشید و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزهدار شوند. در تابهای روغن را گرم كنید و مواد كوكو را پهن نمایید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود. طرف دیگر را نیز سرخ كنید. كوكو را میتوانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجهفرنگی میل كنید.