Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:18

6
دی
بـــورانــــی بادمــجـان

بـــورانــــی بادمــجـان

طرز تهیه بـــورانــــی بادمــجـان

 بـــورانــــی بادمــجـان

 

  

مــواد لازم:

 بادمجان     3 عدد

سیر     4 حبه

ماست     500 گرم

نعناع خشك     1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

پودر آویشن     یك دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز     یك دوم قاشق چایخوری

 

 

بادمجان ها را در سیخ فلزی قرارداده و روی حرارت ملایم و مستقیم گاز كباب كنید تا هم پوست آنها كباب شود و هم مغز پخت شوند. سپس پوست بادمجان‌ها را بگیرید و با گوشتكوب كاملا بكوبید. در این هنگام سیر و ماست را كم كم اضافه كنید و هم بزنید تا زمانی كه كشدار شود. حالا پودر نعناع خشك، نمك، فلفل، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز را اضافه نموده، هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد كاملا به خورد ماست برود.

برچسب ها: ماست، بادمجان، بـــورانــــی بادمــجـان، نعناع خشك تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز