سوپ تره فرنگی
مــواد لازم:
تره فرنگی 3 ساقه
آب مرغ 5/1 لیتر
هویج ریز خرد كرده یك دوم پیمانه
آب 2 پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
خامه به میزان لازم
ترهفرنگیها را شسته و قسمت سفید رنگ آن را حلقهای خرد كنید و با مقداری آب مرغ روی حرارت قرار دهید تا بپزد. هویجها را نیز خرد نموده و با یك لیوان از آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود.
در این فاصله آرد را با كره تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس باقیمانده آب مرغ را بتدریج به آن اضافه كرده و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در آخر نمك و فلفل را نیز به سس اضافه كنید. ترهفرنگیها را با نیمی از آب خودش در میكسر میكس كرده و سس سفید آماده شده را به آن اضافه كنید. در این مرحله هویج و آبلیمو را نیز بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود. در پایان خامه را به سوپ بیفزایید و شعله را خاموش كنید. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با مقداری خامه تزیین نمایید.
یادآوری: در سوپهایی كه از خامه استفاده میشود، حتما خامه را در آخر و خارج از حرارت اضافه كنید.