Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:48

6
دی
سالاد كرفس

سالاد كرفس

طرز تهیه سالاد كرفس

 سالاد كرفس

 

 

 مــواد لازم:

 عدس قرمز     یك‌سوم لیوان (65 گرم)

كرفس     750 گرم

خیار     1 عدد درشت

مغز گردوی خردشده     100 گرم

برگ اسفناج     125 گرم

گوجه فرنگی تزیینی     300 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

آب گوجه فرنگی     یك‌دوم لیوان (125 میلی‌لیتر)

روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری

شوید تازه خرد شده     1 قاشق سوپخوری

شكر     1 قاشق سوپخوری

سیر خرد شده     1 حبه

سركه قرمز     2-1 قاشق سوپخوری

سس فلفل قرمز     یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

 

عدس را بعد از شستن در‌ آب سرد خیس كنید. سپس آب اضافه آن را بگیرید و در قابلمه‌ای با مقدار كمی آب بپزید تا نرم شود. سپس بگذارید عدس پخته‌شده خنك شود. كرفس را به صورت نازك برش دهید. خیار را از طول به دو قسمت تقسیم كرده و خرد كنید. مغز گردو را در تابه بریزید و كمی تفت دهید. در ظرف بزرگی عدس، كرفس، خیار، برگ اسفناج، مغز گردو و گوجه فرنگی را مخلوط كنید. سپس سس سالاد را روی آن بریزید و سرو كنید. برای تهیه سس، همه مواد را به خوبی در ظرفی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كرفس، عدس قرمز، سالاد كرفس، مغز گردو تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز