سالاد كرفس
مــواد لازم:
عدس قرمز یكسوم لیوان (65 گرم)
كرفس 750 گرم
خیار 1 عدد درشت
مغز گردوی خردشده 100 گرم
برگ اسفناج 125 گرم
گوجه فرنگی تزیینی 300 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
آب گوجه فرنگی یكدوم لیوان (125 میلیلیتر)
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
شوید تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 1 حبه
سركه قرمز 2-1 قاشق سوپخوری
سس فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
عدس را بعد از شستن در آب سرد خیس كنید. سپس آب اضافه آن را بگیرید و در قابلمهای با مقدار كمی آب بپزید تا نرم شود. سپس بگذارید عدس پختهشده خنك شود. كرفس را به صورت نازك برش دهید. خیار را از طول به دو قسمت تقسیم كرده و خرد كنید. مغز گردو را در تابه بریزید و كمی تفت دهید. در ظرف بزرگی عدس، كرفس، خیار، برگ اسفناج، مغز گردو و گوجه فرنگی را مخلوط كنید. سپس سس سالاد را روی آن بریزید و سرو كنید. برای تهیه سس، همه مواد را به خوبی در ظرفی با هم مخلوط كنید.