شكلات با مغز پوست پرتقال
مــواد لازم:
پوست پرتقال 500 گرم
شكر 500 گرم
آب 300 ميليليتر
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
شكلات به مقدار لازم
ابتدا پوست پرتقال را با آب بجوشانيد تا بپزد. بعد از چند بار جوشاندن، آب پوست پرتقال را عوض كنيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود. سپس شكر، آب و پوست پرتقال را بجوشانيد تا به صورت مربا درآيد. در آخر وانيل را بيفزاييد. اكنون مرباي پوست پرتقال را از شربت خارج نماييد، آنها را به شكل خلالي خرد كنيد و در شكلات سياه بغلطانيد تا كاملا با شكلات پوشانده شوند. حالا صبر كنيد تا شكلات كاملا ببندد. سپس آنها را در ظرف در داري نگهداري نماييد.