Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 17:29

15
آذر
دلمه سيب زمينی با زرشك

دلمه سيب زمينی با زرشك

ابتدا سیب‌زمینی را تمیز كنید و با قدری آب و نمك به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا نیم‌پز شود.

معصومه عیوضی

 

مواد لازم دلمه سيب زمينی با زرشك

برای 2 نفر 

سیب‌زمینی درشت                 2 عدد
نمك                                     به میزان لازم
روغن زیتون                            به میزان لازم
سویای دانه ریز خیس‌كرده        50 گرم
پیازچه خردكرده                      10 ساقه
گوجه‌فرنگی رنده‌كرده              نیم كیلو (500 گرم)
جعفری و گشنیز خردكرده         4 قاشق سوپخوری
زرشك تازه                            1 قاشق سوپخوری
شكر                                   1 قاشق چایخوری
كره                                     به میزان لازم
زعفران حل كرده                    1 قاشق چایخوری
فلفل و پودر سیر                    به میزان لازم 

روش تهیه دلمه سيب زمينی با زرشك

ابتدا سیب‌زمینی را تمیز كنید و با قدری آب و نمك به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا نیم‌پز شود. بعد صبر كنید تا كمی خنك شود. آن‌گاه پوستش را بگیرید، اینك در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید، وروی اجاق بگذارید. سویا و پیازچه را در آن تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی، جعفری و گشنیز را اضافه كنید. زرشك را با كمی شكر، كره و زعفران مخلوط كنید و همراه با نمك، فلفل و پودر سیر به مخلوط سویا بیفزائید.

اكنون به اندازه‌ی دایره‌ای به قطر 2 سانتی‌متر از سر سیب‌زمینی‌ها ببرید و داخل‌شان را به كمك قاشق چایخوری خالی كنید. از مایه‌ی فراهم‌كرده، درون سیب‌زمینی‌ها را پر كنید و درشان را ببندید و در روغن سرخ كنید، دلمه‌ها را در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: انواع دلمه، آشپزی با سیب زمینی، مواد لازم دلمه سيب زمينی با زرشك، روش تهیه دلمه سيب زمينی با زرشك، دلمه سيب زمينی با زرشك، دلمه سيب زمينی تعداد بازديد: 1664 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز