سالاد تند سیبزمینی
مواد لازم برای 8 نفر:
سیبزمینی استامبولی 5/1 كیلوگرم
سركهی سفید 2 قاشق چایخوری
سس خردل یك قاشق چایخوری
روغن مایع یا روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
پیاز قرمز ریزخردكرده 75 گرم (6 قاشق چایخوری)
سس مایونز 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
ترخون خردكرده 2 قاشق چایخوری
ساقهی كرفس خردكرده 1 عدد
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
برگ كرفس برای تزئین به میزان لازم
برگ ترخون برای تزئین به میزان لازم
سیبزمینی را با پوست در مخلوط آب و نمك، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و بعد صبر كنید تا كاملاً خنك شود. بعد آن را خرد كنید. سپس در كاسهی دیگری، سركه و خردل را با هم مخلوط نمائید و روغن را بیفزائید. آنگاه پیاز را به سیبزمینی اضافه كنید و مخلوط سركه، خردل و روغن را بیفزائید. حالا سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون سس مایونز و ترخون را با هم مخلوط سازید و همراه با كرفس، نمك و فلفل، به سالاد اضافه كنید. اینك سالاد را در كاسهی مناسبی بریزید و با برگ كرفس و ترخون تزئین و میل نمائید.