Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:16

13
آذر
سالاد تند سیب‌زمینی

سالاد تند سیب‌زمینی

طرز تهیه سالاد تند سیب‌زمینی

 سالاد تند سیب‌زمینی

 

  

مواد لازم برای 8 نفر:

 سیب‌زمینی استامبولی     5/1 كیلوگرم

سركه‌ی سفید     2 قاشق چایخوری

سس خردل     یك قاشق چایخوری

روغن مایع یا روغن زیتون     3 قاشق چایخوری

پیاز قرمز ریزخردكرده     75 گرم (6 قاشق چایخوری)

سس مایونز     125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

ترخون خردكرده     2 قاشق چایخوری

ساقه‌ی كرفس خردكرده     1 عدد

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

برگ‌ كرفس برای تزئین     به میزان لازم

برگ ترخون برای تزئین     به میزان لازم

 

 

سیب‌زمینی را با پوست در مخلوط آب و نمك، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و بعد صبر كنید تا كاملاً خنك شود. بعد آن را خرد كنید. سپس در كاسه‌ی دیگری، سركه و خردل را با هم مخلوط نمائید و روغن را بیفزائید. آن‌گاه پیاز را به سیب‌زمینی اضافه كنید و مخلوط سركه، خردل و روغن را بیفزائید. حالا سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون سس مایونز و ترخون را با هم مخلوط سازید و همراه با كرفس، نمك و فلفل، به سالاد اضافه كنید. اینك سالاد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با برگ كرفس و ترخون تزئین و میل نمائید.

برچسب ها: كرفس، سس مایونز، سس خردل، سالاد تند سیب‌زمینی، سیب‌زمینی استامبولی تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز