تهچین بادمجان و مرغ
مواد لازم برای 4-6 نفر:
بادمجان 200 گرم
برنج 3 پیمانه
ماست یكدوم پیمانه
روغن مایع یكسوم پیمانه
تخممرغ 3 عدد
زعفران دمكرده 1 قاشق سوپخوری
سینهی مرغ 1 عدد
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زرشك 3 قاشق سوپخوری
خلال پسته 1 قاشق سوپخوری
پوست بادمجانها را بگیرید و حلقه حلقه خرد كنید. آنگاه به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمك قرار دهید و پس از خشك كردن، در روغن سرخ نمائید. سپس برنج را آبكش كنید و با ماست، روغن مایع، تخممرغ كمی با چنگال زده شده و زعفران، مخلوط سازید. حالا سینهی مرغ را با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و آب بپزید و پس از خنك كردن، تكهتكه نمائید. اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید و نیمی از برنج را در آن بریزید و بادمجانهای سرخ كرده، مرغ، زرشك و خلال پستهی خیسانده در گلاب را روی برنج بچینید.
بعد باقیماندهی برنج را روی آنها بریزید و با پشت قاشق صاف كنید و بفشارید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا برنج، دم بكشد. اینك تهچین را در دیس مناسبی برگردانید و تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید این تهچین را، روی شعلهی بسیار ملایم اجاق و در تابهی نچسب نیز تهیه كنید.