Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 08:59

12
آذر
ته‌چين بادمجان و مرغ

ته‌چين  بادمجان و مرغ

طرز تهیه ته‌چين بادمجان و مرغ

ته‌چین  بادمجان و مرغ

 

  مواد لازم برای 4-6 نفر:

 بادمجان     200 گرم

برنج     3 پیمانه

ماست     یك‌دوم پیمانه

روغن مایع     یك‌سوم پیمانه

تخم‌مرغ     3 عدد

زعفران دمكرده     1 قاشق سوپخوری

سینه‌ی مرغ     1 عدد

پیاز خردكرده     1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

زرشك     3 قاشق سوپخوری

خلال پسته     1 قاشق سوپخوری

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و حلقه حلقه خرد كنید. آن‌گاه به مدت نیم ساعت در محلول آب و نمك قرار دهید و پس از خشك كردن، در روغن سرخ نمائید. سپس برنج را آبكش كنید و با ماست، روغن مایع، تخم‌مرغ كمی با چنگال زده شده و زعفران، مخلوط سازید. حالا سینه‌ی مرغ را با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و آب بپزید و پس از خنك كردن، تكه‌تكه نمائید. اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید و نیمی از برنج را در آن بریزید و بادمجان‌های سرخ كرده، مرغ، زرشك و خلال پسته‌ی خیسانده در گلاب را روی برنج بچینید.

بعد باقیمانده‌ی برنج را روی آن‌ها بریزید و با پشت قاشق صاف كنید و بفشارید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا برنج، دم بكشد. اینك ته‌چین را در دیس مناسبی برگردانید و تزئین كنید.

یادآوری: می‌توانید این ته‌چین را، روی شعله‌ی بسیار ملایم اجاق و در تابه‌ی نچسب نیز تهیه كنید.

 

 

برچسب ها: بادمجان، ته‌چين بادمجان و مرغ، خلال پسته تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز