Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 16:34

9
آذر
بیسكویت هلندی

بیسكویت هلندی

طرز تهیه بیسكویت هلندی

بیسكویت هلندی

 

روغن یا كره     160 گرم

پودر شكر     50 گرم

شربت     25 میلی‌لیتر

تخم مرغ     1 عدد

شیر تازه     50 میلی‌لیتر

شیر خشك     10 گرم

پودر كاكائو     20 گرم

وانیل     نصف قاشق چایخوری

آرد     350 گرم

 

 

روغن و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شربت را به آن بیفزایید و به ترتیب تخم مرغ، شیر، شیرخشك، وانیل و آرد را به آن اضافه كنید. خمیر نباید زیاد ورز داده شود. اگر خمیر شل بود، كمی آرد به آن بیفزایید. خمیر را درون كیسه نایلونی، در یخچال بگذارید و پس از آنكه خنك شد، از چرخ‌گوشت عبور دهید. حالا آن را قالب بزنید، در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بیسكویت‌ها بپزند. سپس وسط آنها مربا بمالید و دو به دو به هم بچسبانید.

بیسكویت‌ها را به دلخواه تزئین نمایید.

یادآوری: در صورت تمایل به نیمی از خمیر، پودر كاكائو بیفزایید.

برچسب ها: بیسكویت، بیسكویت هلندی تعداد بازديد: 1162 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز