بیسكویت هلندی
روغن یا كره 160 گرم
پودر شكر 50 گرم
شربت 25 میلیلیتر
تخم مرغ 1 عدد
شیر تازه 50 میلیلیتر
شیر خشك 10 گرم
پودر كاكائو 20 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد 350 گرم
روغن و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شربت را به آن بیفزایید و به ترتیب تخم مرغ، شیر، شیرخشك، وانیل و آرد را به آن اضافه كنید. خمیر نباید زیاد ورز داده شود. اگر خمیر شل بود، كمی آرد به آن بیفزایید. خمیر را درون كیسه نایلونی، در یخچال بگذارید و پس از آنكه خنك شد، از چرخگوشت عبور دهید. حالا آن را قالب بزنید، در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بیسكویتها بپزند. سپس وسط آنها مربا بمالید و دو به دو به هم بچسبانید.
بیسكویتها را به دلخواه تزئین نمایید.
یادآوری: در صورت تمایل به نیمی از خمیر، پودر كاكائو بیفزایید.