Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:20

26
مهر
نان شکم‌پر

نان شکم‌پر

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده.................. 450 گرم

روغن................. به مقدار لازم

قارچ خردشده................... 2 پیمانه

فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده................... یک‌دوم پیمانه

پودر لیمو عمانی......................... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیازچه خردشده ....................5 عدد

ادویه و فلفل.................. به مقدار دلخواه

نخود فرنگی کنسروی..................... یک‌دوم پیمانه

ذرت................ یک‌دوم پیمانه

پنیر خامه‌ای.................. 150 گرم

نان همبرگری کوچک.................. 7 عدد

پنیر پیتزا.................. 250 گرم

تخم بلدرچین............... 7 عدد

جعفری خردشده برای تزیین................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان سبوس دار خانگی

 

 

روش‌تهیه

گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌ها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید. مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر پیتزا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید. نان‌ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود، سپس روی هر یک از نان‌ها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: نان، طرز تهیه نان، نان شکم پر تعداد بازديد: 338 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز