Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:25

6
شهریور
نان با طعم لوندر (اسطوخودوس)

نان با طعم لوندر (اسطوخودوس)

کره را روی حرارت قرار داده و لوندر را به آن اضافه کنید تا بوی لوندر به مشام برسد، سپس از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ، شیر، مایه خمیر و عسل را مخلوط کنید و سپس کره را ریخته و در انتها آرد و نمک را اضافه کنید تا خمیر شود و خمیر را ورز دهید.

مواد لازم برای 4 نفر

کره نرم.................... 6 قاشق سوپ‌خوری

لوندر خشک ...................1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ ...............2 عدد

شیر............... یک‌دوم پیمانه

مایه خمیر فوری................... 1 قاشق چای‌خوری

عسل................. 1 قاشق سوپ‌خوری

آرد............. 3 پیمانه

نمک............... 1 قاشق چای‌خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

 

روش تهیه

کره را روی حرارت قرار داده و لوندر را به آن اضافه کنید تا بوی لوندر به مشام برسد، سپس از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ، شیر، مایه خمیر و عسل را مخلوط کنید و سپس کره را ریخته و در انتها آرد و نمک را اضافه کنید تا خمیر شود و خمیر را ورز دهید. در قالب لوف کاغذ انداخته و خمیر را داخل آن قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بماند تا وربیاید، سپس به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: نان، طرز تهیه نان، نان خانگی تعداد بازديد: 279 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز