مواد لازم برای 6 نفر
کره................. به میزان لازم
بیکینگپودر.............. 225 گرم
نمک........... 1 قاشق چایخوری
خردل ..............1 قاشق چایخوری
پاپریکا............... 1 قاشق چایخوری
پنیر کهنه رنده شده................. 100 گرم
پیازچه تازه خرد کرده.............. 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ............1 عدد
شیر............... 150 میلیلیتر
بیشتربخوانید:
نان شکمپر؛ یک غذای سالم برای بچه ها
جدول ارزش غذایی
کالری 190
کربوهیدرات 22 گرم
چربی 9 گرم
پروتئین 7 گرم
قند 1 گرم
چربی اشباع شده 5 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 20 دقیقه
پخت 30 دقیقه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه نان باگت خانگی
روشتهیه
یک قالب کیک چهارگوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. آرد، بیکینگپودر، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید. سه قاشق سوپخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آن را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید تخممرغ زده شده، کره آب کرده و شیر را به سایر مواد خشک بیفزائید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل کنید و روی آن را با تیغه چاقو صاف کرده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید. نان را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود. برای سرو آن را به شکل مثلث برش بزنید.
نکته:
در این نان شما میتوانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن، رزماری و ریحان نیز استفاده کنید.