Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:31

6
تیر
دستور پخت نان هویج

دستور پخت نان هویج

در مطلب زیر طرز تهیه نان هویج را به شما آموزش ‌می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی امروز قصد داریم  دستور پخت نان هویج را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای داخل نان

 هویج رنده شده: ۵ عدد متوسط/ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری/ فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد/ پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری/ پودر زیره: یک قاشق مرباخوری/ نمک: به اندازه دلخواه/ روغن: یک قاشق غذاخوری.

بیشتربخوانید:

نان شکم‌پر؛ یک غذای سالم برای بچه ها

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر نان:

آرد گندم: ۲ پیمانه

آب: یک پیمانه

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

نمک: کمی

طرز تهیه:

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.

خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره‌های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.

نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید. مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

 

برچسب ها: نان تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز