به گزارش سرآشپزپاپیون، این نونو با مواد موجود تو خونه درست کردم خیلی سریع و راحت آماده میشه و برای افطار با چای یا شیر خیلی گزینهی مناسبیه.
مواد لازم
آرد سفید.................. ۲ لیوان
آب ولرم.................. ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ....................۲ عدد
روغن مایع................ ۲ قاشق غذا خوری
خمیر مایه................. ۱ قاشق غذا خوری
وانیل.................. کمی
شکر................ ۶ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر................... ۱ قاشق چای خوری
نمک............ ۱ قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل............... به مقدار لازم
زعفران دم کرده................. ۴ قاشق غذا خوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه نان شیرمال در خانه
طرز تهیه
اول از همه خمیرمایه و یه قاشق از شکر رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خمیر مایه عمل بیاد.
زردهی یکی از تخم مرغها و ۲ قاشق زعفرون رو جدا میکنیم برای رومال.
حالا تمام موادو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر به دست بیاد. احتیاجی به ورز دادن نیست.
خمیر چسبانکه پس با دست روغنی باهاش کار کنین و به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین.
در جای گرم حدود یک ساعت زمان میبره تا خمیر برسه، اما اگه جاش گرم نباشه ممکنه تا ۲ ساعت طول بکشه.
بعد از آماده شدن خمیر، خمیرو نازک پهن کنین و به شکل دلخواه در بیارین و روشو رومال زردهی تخم مرغ و زعفرون بزنین.
تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزه.
سایر نکات
من خمیرمو داخل ظرف کتابی پهن کردم و روشو با همون خمیر تزئین کردم، اما چون جاش تنگ بود و خمیرم نازک نبود نونم زیادی پف کرد و شکل کیک شد پس شما حتما خمیرو نازک کنین، چون پف زیادی میکنه و زمان پختش هم بستگی به این داره که چه طوری خمیرو پهن کردین مال من نیم ساعته پخت و ده دقیقه هم گریل شد، اما اگه نازکتر باشه (مثل نون شیرمال) زمانش کمتر میشه.
عطر خوبی داره ترکیب زعفرون و دارچین و زنجبیل و وانیل خیلی خوشاینده.
میتونین این خمیرو درست کنین و بینش خرما بذارین که میشه نون خرمایی.
بازم تاکیید میکنم این خمیر چسبنده هست به هیچ عنوان آرد اضافه نکنین و حتما دستا و وسایل کارو چرب کنین.